040-2464301

Retouren

Online bestelde artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst, mits onbeschadigd, retour sturen of terugbrengen en/of omruilen in onze winkel in Eindhoven. Het is niet mogelijk om een artikelen die naar u wens zijn samengesteld te retourneren, dit staat duidelijk vermeld in de omschrijving van het artikel.

Retour sturen
U kunt het artikel rechtstreeks retour sturen bij het postkantoor. De kosten van het retour sturen dient u zelf te betalen. Verpak de retour te sturen artikelen het liefst in de originele verzendverpakking. Als de originele verpakking niet meer bruikbaar is, kunt u de artikelen op de volgende manier retourneren: verpak ze in een doos en zorg ervoor dat de artikelen goed beschermd in de doos zitten geklemd, gebruik hiervoor bijvoorbeeld piepschuim, bubbeltje folie of oud papier. Het is belangrijk dat we de artikelen onbeschadigd in oorspronkelijk staat ontvangen. Wanneer u het artikel retour stuurt, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het door ons toegezonden modelformulier, maar hiertoe bent u niet verplicht. Wanneer u de bovenstaande stappen hebt doorlopen kunt u het artikel retourneren naar:

Residencia Interieur & Decoratie
Heuvel Galerie 128
5611 DK Eindhoven

Als u de online bestelde artikelen retour stuurt ontvangt u een retourticket met track & trace code. Bewaar deze goed. Mochten de door u retour gestuurde artikelen kwijt raken in de post, heeft u ten alle tijden een bewijs van verzending. Retourzendingen zijn risico van de koper. Residencia Interieur & Decoratie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen.

Zodra wij de retour gestuurde artikelen hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging per e-mail. Afhankelijk van de betaalmethode, bank of financiële dienstverlener ontvangt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen u aankoop bedrag terug.

Retourneren in de winkel

Als u het artikel wilt terugbrengen of omruilen in onze winkel in Eindhoven moet u de volledige pakbon meenemen die u hebt gekregen bij uw bestelling. Wij nemen het artikel retour en afhankelijk van de betaalmethode, bank of financiële dienstverlener ontvangt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen u aankoop bedrag terug. U vindt onze winkel op het onderstaande adres:

Residencia Interieur & Decoratie
Heuvel Galerie 128
5611 DK Eindhoven